Női pénztárca | Bőr pénztárcák - myOwn.hu

Női pénztárcaBeauty, női bőr pénztárca, piros

RRP: 16.990 Ft
12.720 Ft

Beauty, női bőr pénztárca, fekete

Beauty, női bőr pénztárca, rózsaszín

Enrico, női bőr pénztárca, barna

A pénztárca a nők egyik legfontosabb kiegészítője. A pénztárca nem hiányozhat egy nő táskájából így meg kell tudnod, hogy válaszd ki a legelegánsabb és legpraktikusabb női pénztárca modellt.

Egy pénztárca kifejezi a személyiséged ezért ajánlatos, hogy nagy odafigyeléssel válaszd ki a megfelelő modellt. A praktikusság, a méret és az anyag azon három tényező, melyek a legjobban befolyásolják a meghozott döntést. A pénztárca különbözik a clutch táskáktól.

Mivel a pénztárca egy olyan kiegészítő, aminek nagyon jó strapabírónak kell lennie, rendkívül fontos az anyag amiből készült. A bőrből készült darabok gyakran a legjobb választásnak bizonyulnak, ami annak köszönhető, hogy a bőr nagyon jó ellenállóképességgel rendelkezik, de az ebből az anyagból készült modellek a legelegánsabbak közé is tartoznak. A lenyomatos textilből készült darabok szintén jó választás, de általában egy ruhával és clutch táskával harmonizálnak és inkább félig formális alkalmakkor viselendőek. A virágminta klasszikus választás, eleganciát és előkelőséget mutattat. 

A pénztárca kiválasztásánal fontos szempont a zárótechnika milyensége. A pénztárcádban fontos dolgokat fogsz tartani, mint pénz, bankkártyák és személyigazolvány, így szeretnéd ezeket a személyes dolgaidat biztonságban tudni. Általában a cipzáras női pénztárcák a legbiztonságosabbak, de egy másik biztonságos záró technika a fém keret kapcsának praktikus és könnyű elfordítása is. Emellett a két modell mellett kapcsos vagy mágneses záró technikával ellátott pénztárcákat is találsz a kínálatunkban, melyek szintén legalább annyira biztonságosak, min az előbbi két modell.

A myOwn különböző funkciójú pénztárcák széles választékát kínálja számodra, a színskála bármelyik színében, hogy te a nap bármelyik pillanatában, öltözettől függetlenül, könnyen megtaláld a megfelelő stílust.

'

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Email