Szállítás & Fizetés - myOwn.hu

Szállítás & Fizetés

Termékek szállítása


A termékeket gyorsfutár Magyar Posta segítségevel szállítjuk önhöz. Raktáron lévő termékek esetén a szállítási idő maximum 3 munkanap. A szállítási idő hosszabbodhat tőlünk vagy a gyorsfutár cégtől független tényezők miatt, ilyen például az időjárás, forgalom, a nemzetközi főútak állapota stb.

Csak Magyarország területein belül szállítunk.

A gyorsfutárokon keresztüli szállítás INGYENES az egész rendelések esetén!
Termékek fizetés

Kifizetheti termékeit online vagy a termék átadásakor, az alábbi módon: 

Fizetés kiszállításkor - ha a rendelést a futárnak szeretnéd kifizetni a csomag átvételekor, kérjük, válaszd a "Utánvételes fizetés" opciót.

Bankkártya - Ha a rendelésedet bank- vagy hitelkártyával szeretnéd rendezni, válaszd a "Kártyás fizetés" opciót. A fizetési oldalon, add meg a kártyaszámod, a lejárati dátumot és a CVV kódot és erősítsd meg a tranzakció elfogadását a "Fizetés" gombra kattintással. Az összeget levonjuk a Visa vagy Mastercard kártyádról. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

'

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Email